extra ondersteuning

Extra geluk, positiviteit & zelfvertrouwen

extra aandacht voor het kwetsbare kind

Het kan gebeuren dat een kind extra ondersteuning nodig heeft omdat het last heeft van een laag zelfbeeld, stress, angsten of sombere gedachten. Er zijn extra trainingen beschikbaar waarmee die ondersteuning snel & adequaat aangeboden kan worden. Voor het kind sluiten deze lessen naadloos aan op de lessen in de klas maar zijn meer gericht op het verzachten van klachten. Heeft het kind deze lessen niet gevolgd krijgen de betrokkenen een deskundigheidstraining om deze alsnog samen met het kind te kunnen volgen. 

 

Met iB'er op school

Extra ondersteuning samen met interne begeleider van school.

Na school met ouders

Extra handvatten om thuis op te pakken met ouders/verzorgers.

Samen Met jeugdcoach

Dit kunnen CJG-coach zijn, jeugdwerkers of wijk-coaches.

Deze toepassing betrekt het gezin

Want Gelukkig zijn doe je niet alleen!

Praktische toepassingen voor iedereen die met kinderen werkt. Het helpt bij het

Deze toepassing betrekt het gezin

Want Gelukkig zijn doe je niet alleen!

Praktische toepassingen voor iedereen die met kinderen werkt. Het helpt bij het

Online Platform & leeromgeving

Je logt in, kiest een lessenpakket uit op basis van leeftijd of leerdoel en je bent klaar om van start te zijn. Het platform is intuïtief en daarom gebruiksvriendelijk. Het enige dat je nodig hebt is een telefoon, tablet of computer. Elke les bevat een handleiding, een lesvoorstel opgebouwd in stappen, werkbladen en hulpvragen/gespreksonderwerpen. Hierdoor heb jij alle tools om de dialoog aan te gaan. 

Liedje: Ik wil groeien (ik hoef niet perfect te zijn)

Gelukscoach

Je krijgt vooraf een training waar je uitleg krijgt over positieve psychologie, de toepassingen en het platform. Hierna ben je gecertificeerd gelukscoach.

Het programma

Elk programma duurt ongeveer 12 weken als je elke week 1 uur gelukslessen geeft. Er zijn keuzelessen zoals emotie training, rap, zang en graffiti.

Elke les is een feestje

Elke les bevat de leuke opdrachten, humoristische animatievideo’s, leuke verhaallijnen, moderne muziek en nog veel meer.

Het portaal

Het portaal is de beste manier om samen te werken met ouders en jeugdcoaches. Het maakt verbinding tussen verschillende domeinen (ouder/kind, leerkracht, jeugdcoach) en maakt monitoren en extra ondersteuning makkelijk. 

extra ondersteuningsprogramma's

Laten we kennis maken

Laat uw gegevens achter