Gelukslessen groep 8

Samen aan de slag

Voor een gelukkige toekomst

26 videolessen rondom de thema’s wat is geluk, positiviteit, fijne relaties, talenten, dankbaarheid, geven/vriendelijk zijn, toekomstdromen en zelfvertrouwen.

Extra: Emotieles

Bekijk een interactieve film van de Hoomies en leer meer over emoties & gevoelens.

Extra: kunsteducatie

Volg de leukste online workshops rap, hiphopdans, vloggen, graffiti tekenen.

Wat gaat het kind leren?

Een aantal Leerdoelen

Bekijk les 1 van groep 8 hieronder.

Handleiding

Uitleg video over de lessen, handige gespreksonderonderwerpen, lesvoorstellen en achtergrond informatie over bijvoorbeeld Positieve Psychologie.

Het programma

Elk programma duurt ongeveer 12 weken als je elke week 1 uur gelukslessen geeft. Er zijn keuzelessen zoals emotie training, rap, zang en graffiti.

Elke les is een feestje

Elke les bevat de leukste opdrachten, humoristische animatievideo’s, leuke verhaallijnen, moderne muziek en nog veel meer. 

Het portaal

Het portaal is de beste manier om samen te werken met ouders en jeugdcoaches. Het kan gebeuren dat een kind extra ondersteuning nodig heeft omdat het last heeft van een laag zelfbeeld, stress, angsten of sombere gedachten. Wij hebben extra leerlijnen die naadloos aansluiten op de gelukslessen in de klas. Dit kunnen handvatten zijn voor de omgang met het kind, gespreksonderwerpen/tips, oefeningen en videolessen. Makkelijk gemaakt om aan de keukentafel te doen, te bespreken tijdens het avondeten of om de dag mee af te sluiten. 

Onze leerlijnen

Verwacht 2022/2023

Verwacht 2022/2023

Verwacht 2022/2023

Nu beschikbaar!

Laten we kennis maken

Laat uw gegevens achter